Категории


Свяжитесь с компанией Буката
bukat09@gmail.com

Пальник з автоматичною подачею твердого палива Pancerpol 75 kW TRIO з моторедуктором Nord -обертовий


  • 10169
  • 2001230101695
  • 105 kg

  • Наличие: ДОСТУПНІ
  • Порекомендовать продукт

ОПИС 

Шнековий пальник  75 TRIO являє собою пристрій для подачі твердого палива за допомогою шнека з бака безпосередньо в топку котла. В результаті, паливо подається послідовно і рівномірно, що призводить до економічної роботи і простоти використання.

 
ТЕХНІЧНИЙ ОПИС 

Шнековий пальник Pancerpol 50 кВт оснащений мотор-редуктор компанії Nord. Nord двигун з поліпшеними експлуатаційними параметрами і підвищеної міцності забезпечує тиху і безперебійну роботу протягом багатьох років. 
Пальник має сталевий корпус і сталевий шнек, оснащений кігтем для кращої подачі в коліно. Це рішення захищене патентом № патенту 201027 . Пальник оснащений обертовим вінцем і перстнем з жаротривкого чавуну, що забезпечує тривалу і безперебійну роботу. Пальник подає таке  як вугілля фракцією 5 - 25 мм, пелета  8мм. Вони є екологічно чистими простими у використанні і обслуговуванні. 
Ці пальники використовуються в котлах  до 50кВт.  
Багато компаній , використовують пальники Pancerpol через їх високу якість. Серед них такі компанії, як: АЛЬТЕП, РЕТРА-3М, GALMET, KOŁTON, KIELAR, KRZACZEK, KOTREM, PER-EKO, SAS, HEIZTECHNIK.